Adatainak megadásával Ön kifejezett hozzájárulását adja a 66nap Hungária Kft. (székhely: 1064 Bp., Podmaniczky u. 57., cégjegyzékszám: 01 09 203186, adószám: 25157817-2-42) számára ahhoz, hogy az ajánlatkérés/visszahíváskérés/kapcsolatfelvétel   (összefoglaló néven: kapcsolatfelvétel) során megadott személyes adatait a jelen nyilatkozat alján található linkről elérhető adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje és feldolgozza, adatfeldolgozásra az adatkezelési tájékoztató szerinti adatfeldolgozók részére továbbítsa, egyúttal kijelenti továbbá, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvasta és az abban foglaltakat kifejezetten elfogadja.

A kapcsolatfelvétel során megadott adatait a 66nap Hungária Kft. bizalmasan kezeli, illetéktelen harmadik fél számára semmilyen módon nem teszi hozzáférhetővé, reklámcélokra nem használja fel.

Az Ön személyes adatait legfeljebb 5 évig tároljuk és kezeljük. Amennyiben töröltetni szeretné személyes adatait, küldjön egy e-mailt a info@66nap.com címre "személyes adatok törlése" tárggyal arról az e-mail címről, amelyet a kapcsolatfelvétel során megadott.

Részletes adatkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson a linkre: adatkezelési tájékoztató